MİSYONUMUZ

Öz farkındalıkları yüksek, hedefleri net olan, bu hedeflere ulaşmak için üniversite hayatı boyunca gerekli çalışmaları yapmış, iş hayatına hazır, bilinçli gençler yetiştirmek

VİZYONUMUZ

Tüm öğrencilerimizin iş hayatına adım atarken gerekli yetkinlikleri kazanmış, öz farkındalıkları yüksek, bilinçli gençler olmaları

AMACIMIZ

YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ KARİYER GELİŞİM MERKEZİ olarak amacımız öğrencilerimizin kariyer yollarında onlara destek olmak, kariyerlerinin keşif aşamasında oldukları üniversitemizdeki birinci yıllarından itibaren, kendi farkındalıklarını  arttırarak beceri, yetenek ve kazanacakları yetkinlikler doğrultusunda kendilerine en uygun seçimleri bulmalarında destek olmaktır. Bu süreçte gerek danışmanlık ve eğitim, gerekse çeşitli kariyer etkinlikleriyle öğrencilerimizin kariyer planlamalarını yaparken daha sağlam adımlar atmalarını amaçlamaktayız. Ek olarak, Kariyer Merkezimiz öğrencilerimizin staj ve iş arayışlarında tüm öğrencilerimize yardımcı olmayı hedeflemektedir. Kariyer Merkezimiz ayrıca, mezun öğrencilerimize de kariyer yollarıyla ilgili her türlü desteği vermekte ve onların iş hayatında iletişim ağlarını kuvvetlendirebilmeleri için çok çeşitli faaliyetler planlamaktadır.