MİSYONUMUZ
Öz farkındalıkları yüksek, hedefleri net olan, bu hedeflere ulaşmak için üniversite hayatı boyunca gerekli çalışmaları yapmış, iş hayatına hazır, bilinçli gençler yetiştirmek.

VİZYONUMUZ
Tüm öğrencilerimizin iş hayatına adım atarken gerekli yetkinlikleri kazanmış, öz farkındalıkları yüksek, bilinçli gençler olmaları.

AMACIMIZ
İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Kariyer Gelişim Merkezi olarak amacımız öğrencilerimizin kariyer yollarında onlara destek olmak, kariyerlerinin keşif aşamasında oldukları üniversitemizdeki birinci yıllarından itibaren, kendi farkındalıklarını arttırarak beceri, yetenek ve kazanacakları yetkinlikler doğrultusunda kendilerine en uygun seçimleri bulmalarında destek olmaktır. Bu süreçte gerek danışmanlık ve eğitim, gerekse çeşitli kariyer etkinlikleriyle öğrencilerimizin kariyer planlamalarını yaparken daha sağlam adımlar atmalarını amaçlamaktayız. Ek olarak, Kariyer Merkezimiz öğrencilerimizin staj ve iş arayışlarında tüm öğrencilerimize yardımcı olmayı hedeflemektedir. Kariyer Merkezimiz ayrıca, mezun öğrencilerimize de kariyer yollarıyla ilgili her türlü desteği vermekte ve onların iş hayatında iletişim ağlarını kuvvetlendirebilmeleri için çok çeşitli faaliyetler planlamaktadır.