Duyuru ve Haberler

STUDY UK: BİRLEŞİK KRALLIK ÜNİVERSİTELERİ İLE ÇEVRİMİÇİ TANIŞMA ETKİNLİĞİ

25 Ekim’den itibaren, on gün sürecek olan etkinlik size, eğitim planlarınız hakkında konuşmak ve Birleşik Krallık’ta eğitimin tüm detayları hakkında en doğru bilgileri edinmek için 28 Birleşik Krallık üniversitesinin temsilcileri ile birebir görüşme şansı veriyor…

Hayalinizdeki Birleşik Krallık üniversitesi ile gelecekteki eğitim planlarınızı konuşma imkanını kaçırmayın.

Yetenek Kapısı üzerinden kaydolanlara etkinliğin kayıt bilgileri gönderilecektir.

Fuara özel olarak IELTS testini British Council ile alacak olan katılımcılara 58 Avro değerindeki IELTS Coach hazırlık paketi ücretsiz olarak sunuluyor.

Fuar sırasında düzenlenen web seminerleri de kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Kaçırdığınız web seminerlerine platformdan Şubat ayının sonuna kadar ulaşabilirsiniz.