Duyuru ve Haberler

Burslu ve Ücretsiz Yurtdışı Eğitim Fırsatları!

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları olarak sana parlak bir geleceğin kapılarını aralıyoruz. Dünya’nın en prestijli dil okulu, Kolej, Lise ve üniversitelerini sadece bu fuara özel burs ve indirimleriyle birlikte evine getiriyoruz. Yurtdışında eğitim hayalin hangi ülkede olursa olsun her bütçeden bir seçeneği bulabileceğini garanti ediyoruz. İngiltere, Amerika, Avustralya, Kanada, İtalya, Malta, Hollanda, Almanya ve İsveç sadece bu ülkelerden bir kaçı.

6-7 Kasım tarihlerinde Türkiye’nin en yenilikçi platformunda online olarak,  The Marmara Otel Taksim’de fiziksel olarak yapılacak fuarımız yine sürprizlerle dolu olacak.

Yurtdışı eğitim hayallerini arkadaş ortamlarında anlatmaktan sıkılmadın mı? Eğer sen de tüm dünyada kabul gören bir diploma sahibi olmayı, uluslararası bir kariyer imkânı yakalamayı ve her şeyden önce Dünya vatandaşı olmayı istiyor, ancak nereden başlayacağını bilmiyorsan, seni de Akare Yurtdışı Eğitim Fuarlarına bekliyoruz.

Katılım Linki : https://tr.a2fairs.com/welcome/